top of page

Alles over de BSO

Buitenschoolsopvang Lila biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Wij bieden professionele, verantwoorde opvang in een gemoedelijke en huislijke sfeer. Een veilige en stimulerende omgeving is een voorwaarde voor een gezonde en goede ontwikkeling van het kind. De inbreng van zowel het kind als de pedagogische medewerker staat hierbij centraal. Het begeleiden van kinderen in een veilige sfeervolle en geborgen omgeving, waarin het kind zijn gevoelens kan uiten, leert anderen kinderen te respecteren en het aanmoedigen van kinderen in hun ontwikkeling.

bSOOOOOOO222.jpg

Lol met vrienden

Vriendschappen zijn voor elk kind belangrijk. Het is gezellig om vrienden te hebben, maar het is ook goed. Je leert hoe je met elkaar om moet gaan. Je kind leert veel over zichzelf door met vrienden om te gaan. Vrienden hebben is ook goed voor het zelfvertrouwen. Het geeft steun.

eten.jpg

Activiteiten aanbod

Samen maken we graag veel plezier. bekijk hier onze activiteiten aanbod.

GEZELLIGHEID.jpg
lachende kinderen bso.jpg

Wat doen we aan gezonde voeding?

Een kindje in de groei heeft àl het goede van eten en drinken nodig! Voldoende energie en de juiste voedingsstoffen, zoals vezels, extra vitamine D en voldoende gezonde vetten. Lila bereid dagelijks verse gezonde maaltijden 

BSOOOO.jpg

Onze vakantieaanbod

Tijdens de schoolvakanties is je kind op zijn vaste dagen de hele dag welkom op de buitenschoolse opvanglocatie. Elke locatie heeft een vakantieprogramma waarbij diverse activiteiten worden aangeboden, vaak in een thema. Alle activiteiten worden dan op dit thema afgestemd. Voorbeelden van thema’s zijn muziek, diverse feestdagen en sport. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd om zelf te spelen. Tijdens de vakantie worden er ook uitstapjes georganiseerd.

Tarieven 2024

Kinderopvang-Gezond-en-lekker-1024x1024.png
Inclusief

Warme maaltijd
Elke dag!

SCHOMELENDE KIND BSO.jpg
Inclusief

Workhops en activiteiten

Bus
Inclusief

Ophalen en brengen

BSOOOO.jpg
Inclusief

Uitjes

Openingstijden

bottom of page