top of page
Recycled Flower Pots

Wij geven om onze collega's

Pedagogisch medewerker

vld.jpg
Stadhouderslaan, Vlaardingen
Met jouw creatieve brein bedenk je moeiteloos geweldige activiteiten die aansluiten op de nieuwsgierigheid en behoeften van elk kind. Of ze nu genieten van het verkennen van kleuren, vormen en geluiden, of als kleine avonturiers de wereld om hen heen ontdekken, jij bent hun gids op deze boeiende reis. Je houdt rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden, en creëert zo een betoverende omgeving waarin ze kunnen groeien.
18-27 uur, 23-32 uur, 27-36 uur
Vlaardingen

Pedagogisch medewerker

franse;aan.PNG
Franselaan, Rotterdam
Als pedagogische medewerker ben je een sleutelfiguur in de vroege ontwikkeling van kinderen. Je zorgt voor een veilige, stimulerende omgeving waarin ze zich kunnen ontplooien. Samen spelenderwijs leren, ontdekken en groeien vormt de kern van jouw dagelijkse werk.
18-27 uur, 23-32 uur, 27-36 uur
Rotterdam

Pedagogisch medewerker Bso

BSO_foto2_Edit.jpg
Tjalklaan, Rotterdam
Jij mag met de kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar een onvergetelijke middag beleven. Bij jou kunnen ze, buiten schooltijd, hun energie kwijt of juist tot rust komen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
18-27 uur, 23-32 uur, 27-36 uur
Rotterdam

Benieuwd geworden?

bottom of page