top of page

Kinderdagverblijf

Lila houdt vast aan een holistische benadering van voor- en vroegschoolse educatie. Wanneer we kinderen blootstellen aan verschillende omgevingen en diverse leerervaringen, stellen we hen in staat hun zelfbewustzijn te verkennen en de wereld om hen heen te leren kennen. Zodra ze ons kinderdagverblijf verlaten, zijn ze volledig voorbereid op de volgende fase van hun jonge leven.

Wij geven om je kind

Wij zijn er voor uw zoon of dochter. We zijn trots als we uw kind zien opgroeien en plezier bij ons heeft. Zijn of haar geluk is voor ons belangrijkst.

We werken met horizontale groepen

Elk kind leeft in een wereld waar alles indruk maakt - alles maakt indruk. Om hier zo goed mogelijk rekening mee te houden werken wij op onze locatie's met horizontale groepen

Onze medewerkers zijn onze grootse kracht

Bij Lila geven we je kind de aandacht die het op dat moment nodig heeft. Onze medewerkers geven liefde en onverdeelde aandacht. Zij zijn de kracht van Lila!

Kids in Playground
eten.jpg

Wat doen we aan gezonde voeding?

Een kindje in de groei heeft àl het goede van eten en drinken nodig! Voldoende energie en de juiste voedingsstoffen, zoals vezels, extra vitamine D en voldoende gezonde vetten. Lila bereid dat

Tarieven 2024

Kinderopvang-Gezond-en-lekker-1024x1024.png
Inclusief

Warme maaltijd

pampers.png
Inclusief

Luiers

nutrilon.jpg
Inclusief

Flesvoeding

Openingstijden

bottom of page